söndag 10 juli 2011

Kalas



Mannen fyller år idag. Vi brukar inte ställa till med något större ståhej för att fira våra födelsedagar. Lite fika, lite presenter och lite mys. Idag kommer i alla fall Mannens mor, bror och broderns fru och barn. Gott så. Om det inte vore så att Mannens kära mor avskyr mig och marken jag går på. Avsky illa kamouflerad till dryga kommentarer, sarkasm och allmänt spänt läge.

Så. Nu andas vi, ber en bön och har tålamod i två timmar.


4 kommentarer:

  1. Hoppas det gick bra!?
    Gratta Mannen!

    SvaraRadera
  2. Jorå det gick... När hon väl släppt det hemska med att Bonusbebis ska få en tv på rummet, att Mannens köksbord åkt ner i källaren, att vi inte har gardiner i alla rum eller att JAG inte vill flytta till större (hon lyssnade inte på att Mannen inte heller vill det för vi trivs här..)

    När hon väl släppt det och andra hemska saker med vårt samboskap gick det väldigt bra. Allt medan jag biter ihop och tänker "Gud älskar henne"
    Roligast var ändå när hon viskade till Mannen att dom två borde hitta på något när jag börjat jobba igen.
    Hon är läskig. Och det är synd om henne.

    SvaraRadera
  3. Tänk att jag fattar precis vad du menar;)!

    "dom" är faktiskt lite läskiga ju!

    Kul att hitta hit:)
    Jag läser vidare!

    Kram Eva

    SvaraRadera
  4. Vi är två (minst) med galna elaka svärmödrar. Har precis avlagt en artighetsvisit hos mitt monster, fått höra hur märkvärdig jag, hur jag stressas, att jag inte kan något att alla människor är idioter, hon lyssnar inte, hon är bitter, missunnsam, snål och lat. Och jag avskyr mig själv i hennes närvaro.

    SvaraRadera

Välkommen tillbaka söta du.